" />

telefoane spion

transforma-ti mobilul intr-un spion

Intrebari

Cum cumpar?

Sunt legale aplicatiile MBackup?

Mobile-Backup si Telefoane-spion

Cum localizez un telefon mobil?

Notiuni de baza

 1. Ce este un telefon spion?

  Telefonul spion este telefonul pe care este instalata una dintre aplicatiile MBackup si care iti va permite sa spionezi de la distanta (cu ajutorul telefonului de control) toata activitatea telefonului si a posesorului acestuia.

 2. Ce este telefonul de control?

  Telefonul de control este telefonul care va ramane asupra ta, si de la care vei efectua apelurile de interceptare a convorbirilor telefonice, apelurile de interceptare ambientala, vei trimite comenzile sms secrate catre telefonul spion si pe care vei primi rapoartele secrete de la telefonul spion.

  Telefonul de control poate fi orice model de telefon.

  Pe telefonul de control se poate instala optional si gratuit una dintre aplicatiile MBackup Control sau MBackup Controller (in functie de aplicatia instalata pe telefonul spion).

  Recomandarea mea este sa utilizati intotdeauna pe telefonul de control un sim-card pre-pay nou, din aceeasi retea gsm ca si telefonul spion. Este indicat ca acel sim-card sa fie utilizat doar in acest scop.

 3. Ce este interceptarea convorbirilor?

  Interceptarea convorbirilor telefonice care au loc pe telefonul spion este un apel de la telefonul de control catre telefonul spion, care permite ascultarea in timp real a convorbirii desfasurate pe telefonul spion.

 4. Cum functioneaza interceptarea convorbirilor?

  Atunci cand pe telefonul spion va sosi sau va pleca un apel, pe telefonul de control se va primi un sms de alerta (1-2 secunde) care va indica numarul de telefon care apeleaza sau care este apelat de telefonul spion si directia apelului.

  In acest moment, daca apelati telefonul spion de la telefonul de control, veti putea asculta in secret convorbirea in desfasurare.

 5. Ce este interceptarea ambientala?

  Interceptarea ambientala se refera la ascultarea discutiilor sau zgomotelor care au loc in preajma telefonului spion, si care sunt captate de microfonul telefonului spion, de pe o raza de 5-7 metri in jurul telefonului.

 6. Cum functioneaza interceptarea ambientala?

  Interceptarea ambientala se realizeaza prin simpla apelare a telefonului spion de la telefonul de control. Soneria si lumina telefonului spion nu se vor activa, nu se observa nici o modificare a ecranului telefonului spion, iar apelul nu ramane in lista apelurilor preluate. Se va activa insa in secret microfonul telefonului si vei putea asculta in voie ceea ce capteaza microfonul telefonului spion. Apelul de interceptare ambientala poate fi efectuat de oriunde din lume, oriunde s-ar afla telefonul de control.

 7. Ce este localizarea GPS?

  Localizarea GPS a telefonului spion este determinarea pozitiei geografice a acestuia, prin intermediul satelitilor GPS si vizualizarea pozitiei sale (traseu urmat si timp real). Functioneaza doar la telefoanele care au functia GPS asu AGPS.

 8. Ce este localizarea gsm?

  Localizarea gsm se refera la pozitia geografica a releelor gsm la care este conectat telefonul spion la un moment dat. In acest caz, telefonul spion se poate afla oriunde, pe o raza de 10-300 metri fata de releu. Localizarea gsm nu este la fel de precisa ca si localizarea GPS si are loc atunci cand nu exista semnal GPS destul de puternic sau cand telefonul spion nu are functia GPS (din fabricatie).

Back to top

Cum cumpar?

 1. Cum cumpar o licenta de utilizare?

  Site-ul de fata nu comercializeaza niciun fel de aplicatii software, telefoane mobile sau alte dispozitive.

  Pentru a achizitiona o licenta de utilizare a uneia dintre aplicatiile prezentate, navigati la rubrica Link-uri utile sau direct pe site-ul Mobile-Backup.

  Aplicatiile pot fi achizitionate online si instant, prin utilizarea contului personal PayPal sau MoneyBookers. Eu am folosit contul meu PayPal. Am evitat astfel asteptarea de cinci zile lucratoare, necesare derularii tranzactiei bancare in cazul in care as fi platit prin transfer bancar international.

  Licenta (codul de activare), aplicatia in sine, manualul de utilizare si aplicatia optionala Control am primito pe email, la 30 de minute dupa ce am efectualt plata via PayPal. Am preferat metoda mai rapida de descarcare a aplicatiei direct de pe serverul Mobile-Backup, direct pe telefonul spion.

   Cum cumpar?


  La fel de simplu ca A, B, C... Bucurati-va de siguranta oferita gratuit de PayPal pentru cumparaturi online.

  Pentru a putea achizitiona o licenta de utilizare a uneia dintre aplicatiile MBackup este necesar doar un cont PayPal activ. PayPal este un procesator de plati internationale care va asigura securitatea tranzactiilor si siguranta faptului ca veti primi produsul comandat si platit, avand intocmai caracteristicile si functiile descrise de catre producator.

  Cum creez un cont PayPal nou?  Crearea unui cont online PayPal este gratuita si necesita doar un cont bancar si un card aferent. Nu va trebui decat sa urmati cativa pasi simpli descrisi pe pagina PayPal, acum si in limba romana:https://www.paypal-europe.com/romana/index.html" target="_blank"> https:/www.paypal-europe.com/romana/index.html

  Cum cumpar o aplicatie MBackup?   Daca aveti deja un cont PayPal activ si sunteti familiarizat cu cumparaturile online, nu trebuie decat sa apasati butonul din dreptul aplicatiei MBackup alese de dvs. Veti si redirectionat catre contul personal PayPal, de unde veti efectua plata si veti primi factura care va confirma efectuarea platii.

  In termen de 30 de minute aplicatia software va fi generata si expediata automat pe adresa de email indicata de dvs., alaturi de celelalte detalii: User ID-ul si parola de acces la contul web, manualul de utilizare in limba romana si aplicatia gratuita de control de la distanta.

  Nota: pentru aplicatia MBackup Rec vor fi necesare 12-24 de ore, timp cerut de procedura standard de semnare a aplicatiilor dedicate IMEI-ului telefonului utilizatorului, la Nokia Corporation. De la 1.01.2011 procedura de semnare a aplicatiilor Symbian OS a fost modificata de catre Nokia Corporation.


  Aplicatiile MBackup beneficiaza de cea mai avansata metoda de livrare, descarcare si instalare automata pe telefonul dvs. Nu vor fi utilizate suporturi magnetice (CD, DVD, Memory Stick, SDcard, etc.) pentru livrarea aplicatiei, si nici plata ramburs.

  Pe adresa de email indicata de dvs. veti primi aplicatia software si link-ul alternativ de descarcare. Aplicatia va fi descarcata DIRECT pe telefonul dvs., prin accesarea link-ului de descarcare de pe serverul Mobile Backup cu ajutorul browser-ului telefonului si a conexiunii GPRS, si introducerea codului de descarcare si activare. Modalitatea in care se efectueaza aceasta este descrisa in manualul de utilizare al fiecarui produs.

  ATENTIE: doar in cazul achizitionarii unei licente MBackup Rec, va trebui ca in prealabil sa ne comunicati IMEI-ul telefonului dvs. pe care urmeaza a instala aplicatia. Tastati *#06# pe telefonul dvs., pentru a afla IMEI-ul. Alternativ acesta poate fi gasit in partea interioara, sub acumulatorul telefonului.

  IMPORTANT:  Acest site nu comercializeaza niciun fel de aplicatii software, avand un caracter pur informativ. Pentru achizitionarea unei licente de utilizare MBackup va trebui sa accesati site-ul producatorului Mobile Backup (mobile-backup.biz), sa alegeti aplicatia dorita si sa apasati butonul Cumpara.

   
  Detalii contact Mobile Backup:

  [email protected]
  tel. 0312249373 (tarif normal convorbire nationala Romtelecom).


  Atentie!

  Mobile-Backup comercializeaza aplicatiile MBackup in scopul declarat al salvarii datelor importante, de pe propriul telefon mobil. Conform atentionarilor companiei, va nu va fi acordat suport tehnic in eventualitatea in care doreiti sa folosesti aplicatiile in scopul interceptarii si monitorizarii telefoanelor altor persoane.

  Asadar, sfatul meu este sa nu abordati reprezentantii companiei in aceasta maniera, in eventualitatea in care doriti achizitionarea unei licente de utilizare. Si eu am procedat identic. Toate detaliile referitoare la utilizarea aplicatiilor in SPY MODE le gasiti pe acest site.

 2. Atentie!

  Mobile-Backup comercializeaza aplicatiile MBackup in scopul declarat al salvarii datelor importante, de pe propriul telefon mobil. Conform atentionarilor companiei, va nu va fi acordat suport tehnic in eventualitatea in care doresti sa folosesti aplicatiile in scopul interceptarii si monitorizarii telefoanelor altor persoane.

  Asadar, sfatul meu este sa nu abordati reprezentantii companiei in aceasta maniera, in eventualitatea in care doriti achizitionarea unei licente de utilizare. Si eu am procedat identic. Toate detaliile referitoare la utilizarea aplicatiilor in SPY MODE le gasiti pe acest site.

Back to top

Cum utilizez aplicatiile MBackup in SPY MODE?

 1. Cum utilizez aplicatiile spy pe telefon?

  Aplicatiile MBackup au functii care se preteaza a fi utilizate pentru spionarea telefonului pe care sunt instalate:

  - sunt ascunse pe telefon (inviibile pentru detinatorul telefonului).

  - poti intercepta (asculta) in timp real toate convorbirile telefonice care au loc pe telefonul spion.

  - poti asculta in secret ceea ce se vorbeste in jurl telefonului spion, printr-un simplu apel indetectabil de la telefonul de control (interceptare ambientala).

  - poti efectua inregistrari ambientale.

  - intercepteaza toate sms-urile care vin sau pleaca de pe telefon, inclusiv cele sterse.

  - trimit pe contul web lista convorbirilor - numerele apelate sau care au apelat, numele din agenda telefonica, directia apelului, durata convorbirii, etc.

  - trimit pe contul web (MBackup Rec) inregistrarile audio secrete ale tuturor convorbirilor telefonice de pe telefonul pe care sunt instalate. Pe contul web poti asculta inregistrarile.

  - tot pe contul web poti vedea continutul si adresa email-urilor trimise sau sosite pe telefonul spion.

  - poti face de la distanta fotografii secrete cu telefonul spion, pe care sa le vezi imediat pe contul web. Asa poti sa determini locul in care se afla posesorul telefonului spion.

  - poti urmari prin gps si gsm traseul deplasarilor persoanei care detine telefonul spion.

  - poti sa vezi pozitia telefonului spion, in timp real. Este cea mai secreta acurata metode de localizare a posesorului telefonului spion.


  Alte functii spy ale aplicatiilor MBackup sunt prezentate in manualele de utilizare SPY MODE pe care le gasesti la rubrica Download.


 2. Cum instalez aplicatiile?

  Aplicatiile MBackup se instaleaza pe telefon la fel ca orice alta aplicatie. Nu este nevoie decat sa ai in mana ta telefonul pe care doresti sa instalezi aplicatia, pentru cinci minute. Descarcarea si instalarea dureaza mai putin de un minut, iar setarea aplicatiei inca maxim cinci minute. Nu este nevoie de computer si cabluri, aplicatiile se descarca direct de pe serverul Mobile-Backup, pe telefonul spion. Direct, rapid, silentios, secret si fara urme pe telefon.

 3. Se pot instala de la distanta?

  Nicio aplicatie MBackup nu se poate instala de la distanta. Este nevoie sa ai acces la telefonul pe care vrei sa instalezi aplicatia, pentru cel mult cinci minute.

  Probabil ca Mobile-Backup au vrut sa se asigure ca aplicatiile nu se vor instala decat pe telefoanele proprii ale utilizatorlor. Au pierdut din vedere ca telefonul poate fi facut cadou sau ca sotul sau sotia au oricand acces unul la telefonul altuia, pentru mai mult de cinci minute ;)

  In anumite conditii insa, aplicatiile MBackup pot fi instalate de la distanta pe telefonul spion. Aplicatia MBackup Ultra - versiunea Android poate fi instalata de la distanta pe telefonul spion, prin simpla trimitere a unui sms sau a unui email. Mai multe detalii aici.


 4. Sunt vizibile pe telefon?

  Aplicatiile MBackup sunt invizibile pe telefonul spion. Nu este vizibila nici iconita aplicatiei, nici activitatea aplicatiei pe telefonul spion. Practic, posesorul telefonului spion nu poate sa identifice prezenta si actiunea aplicatiilor MBackup. Nici un control specializat nu va releva acest lucru.

 5. Sunt vizibile pe factura telefonica?

  Nu. Aplicatiile MBackup ofera optiunea transmiterii datelor capturate via WLAN (orice retea wireless publica sau privata). Informatiile vor ajunge pe contul web fara a tranzita reteaua gsm si fara a genera astfel costuri de exploatare.

  Exemple de retea wireless: router-ul wireless de acasa sau de la serviciu, reteaua wireless publica de pe raza supermarket-urilor, a cafenelelor, cluburilor, etc.

  Cum functioneaza?

  Aplicatiile MBackup vor captura si stoca temporar evenimentele care au loc pe telefon (apeluri, sms-uri, email-uri, inregistrarile convorbirilor, etc.), in memoria interna a telefonului spion. Atunci cand telefonul spion va ajunge in raza de acoperire a retelei wireless, datele vor fi trimise automat catre contul web, dupa care vor fi sterse din memoria interna.


  Atunci cand datele capturate sunt transmise ca pachete de date via GPRS (reteaua gsm), se vor aplica tarifele retelei gsm, care sunt oricum mult sub tarifele unui sms uzual. Nici in acest caz nu va fi posibila vizualizarea pe factura telefonica detaliata. Tot ceea ce va apare va fi "trafic date", ceea ce poate insemna orice: accesarea unui website, descarcarea unui ton de apel, etc. Operatorul nu va putea determina daca de pe telefon au plecat sau au sosit date, si nici nu va putea spune adresele web sau serverele la care s-a conectat telefonul spion. Intreaba si tu la Serviciul Clienti al operatorului tau si te vei convinge.


  Numarul telefonului de control nu va apare pe factura telefonica.

 6. La ce pot fi utilizate?

  Aplicatiile MBackup pot fi utilizate la monitorizarea totala a telefonului spion si a persoanei care foloseste telefonul spion. Practic, nimic din ceea ce vorbeste si comunica acea persoana, locurile in care aceasta se afla, noile cunostinte pe care si le va face, nu iti va fi strain.

  Vei putea oricand sa ii asculti toate convorbirile telefonice, sa asculti ce vorbeste in preajma telefonului, sa ii citesti sms-urile si email-urile pe care le trimite si pe care le primeste, sa vezi ce numere si nume noi a adaugat in agenda telefonului, sa ii urmaresti deplasarile pas cu pas pe harta digitala de pe contul tau, sa faci fotografii secrete cu telefonul spion pe care sa le vezi imediat pe contul tau, si in general sa stii tot ceea ce face, vorbeste si gandeste posesorul telefonului spion.

  Va fi un excelent microfon la purtator, de care culmea, persoana va avea grija sa il tina in permanenta asupra ei astfel ca tu sa ii poti asculta si cele mai intime destainuiri, conversatii si secrete.


  Din aceaste motive, aplicatiile MBackup pot fi folosite cu succes si eficienta la:

  - spionarea partenerei sau partenerului de viata, a amantei sau amantului.

   - la spionarea sau pentru a va asugura de buna credinta a partenerilor de afaceri.

   - la monitorizarea angajatilor, minimizand cheltuielile ocazionate de convorbirile telefonice in afara interesului de serviciu.

   - la depistarea angajatilor sau partenerilor duplicitari.

   - la urmarirea flotei auto, afland instantaneu daca masina si soferul se afla in locul in care pretind ca se afla.

   - la monitorizarea copiilor, bonei si a adolescentilor problema.

   - in general, la dobandirea linistii atat de necesare unei vieti asezate.

  Aplicatiile MBAckup pot fi utilizate de persoane private sau de catre companii de investigatii, detectivi particulari, etc.

 7. Pot utiliza aplicatia pe mai multe telefoane, simultan?

  Achizitionarea unei licente MBackup permite instalarea aplicatiei pe un singur telefon.

  Datorita functiei de portabilitate, aplicatiile pot fi insa mutate oricand, pe un alt telefon compatibil, in mod gratuit (prin dezinstalarea si reinstalarea aplicatiei pe un alt telefon). Nu vor functiona insa pe doua sau mai multe telefoane, in acelasi timp. daca doriti acest lucru va trebui sa achizitionati mai multe licente de utilizare.


 8. Functioneaza si in alta tara?

  Da, aplicatiile MBackup functioneaza in orice tara. Telefonul spion si telefonul de control se pot afla oricand in tari diferite. Singura conditie esentiala este ca telefonul spion sa se afle conectat la reteaua gsm.

  Functiile de interceptare a convorbirilor telefonice in timp real si interceptare ambientala functioneaza fara a fi necesare setari suplimentare.

  Deasemeni, pentru ca datele capturate de pe telefonul spion sa poata fi transmise catre contul web, va trebui configurat punctul de acces oferit de operatorul gsm din tara respectiva. Cum poti face acest lucru? Foarte simplu:

  1. In momentul in care pe telefonul spion va fi schimbat sim-ul cu unul nou, pe telefonul de  control se va primi un sms care va contine noul numar de telefon, operatorul gsm caruia ii apartine sim-ul, locatia (coordonatele GPS) in care a avut loc schimbarea, data si ora.

  2. Odata aflata denumirea operatorului gsm din cuprinsul sms-ului de mai sus, puteti cauta pe Internet detaliile punctului de acces oferit de operatorul gsm din tara respectiva. Aceste amanunte se gasesc intotdeauna pe site-ul operatorului si pot fi accesate fara restrictii.
  Aveti nevoie doar de denumirea punctului de acces Internet (APN).

  3. Dupa aflarea denumirii punctului de acces, va trebui trimisa comanda sms de la distanta pentru modificarea punctului de acces Internet. Va fi receptionata si confirmarea executarii comenzii. Tot acest proces este invizibil pe telefonul spion.
  Din acest moment, datele capturate vor fi trimise catre contul web.
  Nu vor fi pierdute niciun fel de date capturate pana in momentul schimbarii punctului de acces Internet. Aplicatiile MBackup vor salva temporar in memoria interna a telefonului spion toate datele capturate, si le vor trimite catre contul web atunci cand va fi configurat prin comanda sms noul punct de acces.

  Daca utilizatorul telefonului spion a folosit deja conexiunea Internet oferita de operatorul gsm din tara respectiva, atunci toti pasii descrisi mai sus nu vor fi necesari. Aplicatiile MBackup vor cauta automat un punct de acces Internet functional (din lista celor configurate deja pe telefon) si vor transmite automat datele capturate, fara a mai fi necesara vreo interventie sau configurare speciala de la distanta.

  Totodata, daca utilizatorul telefonului spion se va conecta la un punct de acces wireless (WLAN), datele capturate vor fi transmise gratuit (nu se aplica tariful pentru transfer date al operatorului gsm) prin intermediul acelui punct de acces.

Back to top

Sunt legale aplicatiile MBackup?

 1. Sunt legale aplicatiile MBackup?

  Da. Aplicatiile MBackup sunt dezvoltate pentru a fi utilizate pe propriul telefon mobil, pentru salvarea datelor personale stocate pe telefon sau care tranziteaza telefonul propriu. Aceste aplicatii exista si in versiunile destinate salvarii datelor de pe computerul propriu, si se comercializeaza la fel de legal. Ba chiar, unii dintre operatorii gsm ofera servicii asemanatoare de backup a datelor de pe telefonul mobil.

  Afla mai multe si aici.

 2. Este legal sa detin o aplicatie MBackup?

  Da. Cu extrem de putine exceptii, detinerea, utilizarea, sau comercializarea unei aplicatii informatice este perfect legala. Nici o lege locala sau internationala nu poate sa interzica unuei persoane sa instaleze orice aplicatie doreste pe propriul telefon mobil sau pe computerul personal.


  Oportunitatea in utilizarea aplicatiilor MBackup pentru monitorizarea si interceptarea telefonului mobil rezulta din faptul ca producatorul aplicatiilor nu poate controla modul de utilizare al aplicatiei, de catre utilizatorul final (de catre tine). Asadar, poti folosi aplicatia dupa bunul plac, atat timp cat esti fericitul proprietar al unei aplicatii MBackup. O vei putea instala pe orice telefon doresti, si acest lucru il vei cunoaste doar tu, si nimeni altcineva.

  Indiferent ca vei face cadou telefonul spion sau vei instala rapid aplicatia pe telefonul nevestei sau partenerului, va fi o chestiune de care vei sti doar tu.

Back to top

Mobile-Backup si Telefoane-spion

 1. Ce legatura exista intre Mobile-Backup si site-ul de fata?

  Telefoane-spion reprezinta o abordare particulara a utilizarii aplicatiilor prezentate, facand parte din categoria "HOW TO". Nu este un subsidiar al mobile-backup.biz si nu intretine nici un fel de legaturi cu acest site sau cu proprietarii lui. Nu este un reprezentant comercial al Mobile-Backup si nu comercializeaza aplicatii spy destinate telefoanelor mobile.

Back to top

Cum localizez un telefon mobil?

 1. Cum pot localiza un telefon mobil?

  Localizarea gsp sau gsm a unui telefon mobil este in principiu imposibila daca pe acel telefon nu este instalata o aplicatie software MBackup care sa raporteze la cerere sau periodic (automat) detaliile de pozitionare gps ale telefonului.
  Legenda urbana creata in jurul acestui subiect este generata de site-ul de promovare localizare-telefon.webs.com. si preluata gresit de cei care nu inteleg mecanismele de marketing online.

Back to top